top of page

Mon, 14 Dec

|

Digital

Hold Harmónia Hónapok V. ciklus - A bolygók és Csillagok üzenetei

Ebben a ciklusban békével búcsúzunk ettől a rendkívül szokatlan és kihívásokkal teli évtől és előretekintünk, hogyan tudunk a legmegfelelőbben felkészülni az előttünk álló új évre.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hold Harmónia Hónapok V. ciklus - A bolygók és Csillagok üzenetei
Hold Harmónia Hónapok V. ciklus - A bolygók és Csillagok üzenetei

Time & Location

14 Dec 2020, 20:00 – 12 Jan 2021, 00:00

Digital

About the event

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

V. ciklus tartalma: 

 • Hónap email Egy összefoglaló email a 2020. december 14-től  január 12-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témaköreivel.
 • Fairies e-booklet Ebben a kiadásában a téli napforduló hagyományait, kincseit és tippjeit gyűjtjük össze, melyek segítenek mindannyiunknak tudatosan megélni ennek az igazán különleges időszak a varázslatát. Továbbá írunk a bolygók és a csillagjegyekhez kapcsolodó színek, ásványok, gyógynövényekés egyéb természeti kincsek megfelelő alkalmazásáról és jótékony hatásairól.
 • Hold Harmónia Live December 15-én 19:00 órakor Zoom-on közös, kreatív ajándékkészítő workshopot vezetünk, amihez egy előzetes emailben összegyűjtjük, hogy a Ti milyen könnyen beszerezhető környezettudatos anyagokkal és kellékekkel tudtok előre készülni az ünnepekre.
 • City Fairies Academy Január 4 19:00 órakor Zoom-on Verebes Judit asztrológiai elemzése során, lezárjuk az előző évet, megismerjük 2021. csillagállásait és felkészülünk az előttünk álló időszakra.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Tickets

 • V. ciklus feliratkozás

  HUF 6,000.00
  Sale ended

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page