top of page

Sun, 15 Nov

|

Digital

Hold Harmónia Hónapok IV. ciklus - Testi-Lelki Egyensúly

Találd meg azt a testi-lelki egyensúlyt, ami csak a tiéd, ami számodra a legjobb és legegészségesebb. Ha a test-lélek-szellem harmonikusan működik, akkor az pozitív hatással van egész életünkre.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hold Harmónia Hónapok IV. ciklus - Testi-Lelki Egyensúly
Hold Harmónia Hónapok IV. ciklus - Testi-Lelki Egyensúly

Time & Location

15 Nov 2020, 19:00 – 13 Dec 2020, 00:00

Digital

About the event

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

IV. ciklus tartalma: 

 • Hónap email Egy összefoglaló email a 2020. november 15-től,  december 13-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témaköreivel.
 • Fairies e-booklet Fő témakörünkhöz kapcsolódva írunk a Yin-Yang egyensúly ismeretéről, fontosságáról, és arról, hogy milyen hatással van ránk, ha ez megbillen. Fairies tippekkel készülünk a világ különböző kultúráiból merítve, melyek segítségével kialakíthatod a megfelelően békés légkört otthonodban, lelked nyugalmának támogatása érdekében.
 • Hold Harmónia Live Zoom December 6-án 19:00 órakor Zoom-on a hidegebb időjáráshoz illően, ezúttal egy rövid kakaó ceremóniával készülünk, amiben ismertetjük az ősi szakrális kakaó szertartás hagyományát, és bemutatjuk, hogyan tudjuk modern életünkben használni jótékony hatásait és különleges erejét. Témakörünkhöz kapcsolódva Yin és Yang és női megerősítő gyakorlatokkal készülünk.
 • City Fairies Academy November 19-én 19:00 órakor Zoom-on Salai Kristine, Yoga with Kristine jógaoktatója fog tartani egy női jóga órát, amit együtt követhetünk élő adásban. A női jógában a Hold fázisait követjük így az órák mindig más intezitásúak, dinamikustól a befelé figyelésig, ezért is hat különösen jól a ciklusra. Az órán a női szervezet számára leghatásosabb ászanákat (pózokat) végezzük. A gyakorlás egy befelé figyelő rövid meditációval és légző gyakorlattal indul, majd egy relaxációval zárul. A női szervezet négy különböző cikluson halad végig havonta akárcsak a Hold.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Tickets

 • IV. ciklus feliratkozás

  HUF 6,000.00
  Sale ended

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page