top of page

Fri, 16 Oct

|

Digital

Hold Harmónia Hónapok III. ciklus - A belső erő

Hozd ki magadból a rejtett varázslatos erőket, válj az eddigi legmagabiztosabb önmagaddá, hallgass a belső hangodra és érd el a kitűzött céljaidat.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hold Harmónia Hónapok III. ciklus - A belső erő
Hold Harmónia Hónapok III. ciklus - A belső erő

Time & Location

16 Oct 2020, 19:00 – 14 Nov 2020, 00:00

Digital

About the event

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

III. ciklus tartalma: 

 • Hónap email Egy összefoglaló email a 2020. október 16-tól,  november 14-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témaköreivel.
 • Fairies e-booklet Októberi kötetünk az időszakhoz illően, igazi varázslatos, boszorkányos anyag lesz, melyben mágikus szokásokról, a tarot kártyák használatáról, a kristályok gyógyító erejéről, és egyéb különböző erővel bíró tárgyakról fogunk írni.
 • Hold Harmónia Live Október 30-án, Samhain estéjét és az októberi Kék Holdat megelőzően, ismét Zoom-on tartunk egy bűbájos workshopot, ahol kártyavetéssel hangolódunk az alkalomra. Megkeressük és kihozzuk a bennünk rejlő varázslatos energiákat, amelyeket megerősítünk sigil rajzolással és meditációval.
 • City Fairies Academy Október 20-án 19:00 órakor Zoom előadás Frankó Betta szakpszichológussal, akinek segítségével tanulhatunk az önbizalomról és önbecsülésről, illetve a múlt és a veszteségek feldolgozásáról.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Tickets

 • III. ciklus feliratkozás

  HUF 6,000.00
  Sale ended

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page