top of page

Sat, 28 Oct

|

Pandora Palota

“A természet varázsának kulcsa” Samhain évkör ünnep és telihold rituálé

Telihold napján, együtt hangolódunk az ősi kelta évkör ünnepéhez a Samhain-hez, tea ceremóniával, meditálással, önreflexióval, varázslatos kézműveskedéssel és mozgással.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
“A természet varázsának kulcsa” Samhain évkör ünnep és telihold rituálé
“A természet varázsának kulcsa” Samhain évkör ünnep és telihold rituálé

Time & Location

28 Oct 2023, 10:30 – 13:00

Pandora Palota, Szada, Arany János u. 1, 2111 Magyarország

About the event

“A természet varázsának kulcsa”

Samhain évkör ünnep és telihold rituálé

*A háromszoros túljelentkezés miatt úgy döntöttünk, hogy egy hosszabb elvonulás helyett, kettő megszokott hosszúságú workshopot szervezünk ugyanarra a napra. Szeretnénk, hogy minél többen lehetőséget kapjatok részt venni és a tőlünk megszokott, meghittséget támogató létszámot tudjuk tartani. A csoport különleges energiáján és az időponton kívül nem lesz különbség a kettő workshop között, kérjük csak egy alkalomra jelentkezzetek. Köszönjük a megértéseteket!

2023. október 28. 2,5 órás workshopok, két csoportban.

 1. Délelőtti workshop: 10:30-13:00
 2. Délutáni workshop: 14:30-17:00

Helyszín: Pandora Palota, Szada, Arany János u. 1, 2111 Magyarország

Jegyár: 22.500 ft (10% kedvezménnyel: 20.250 ft. Az előzetesen regisztrált tündéreknek emailben küldtünk egy kuponkódot)

____

Együttműködők: Méry Rebeka, Egy bögre teát, Bazsalikomos Kert

____

Telihold napján, együtt hangolódunk az ősi kelta évkör ünnepéhez a Samhain-hez, tea ceremóniával, meditálással, önreflexióval, varázslatos kézműveskedéssel és mozgással. Ezek segítségével, öngondoskodással és a természet varázsának kulcsával tárjuk fel lelkünk üzeneteit, és éléinkítjük fel legmélyebb belső erőnket.

____

Lemondás esetén választhatsz, hogy a teljes összeget utaljuk vissza, vagy egy webshop kuponra szeretnéd inkább beváltani. Az esemény dátumát megelőző egy héten belüli visszamondásokra, már csak teljes értékű kupont tudunk felajánlani, 72 órán belüli lemondás esetén pedig csak 50%-os értékű kupont tudunk adni. 24 órás lemondás esetén sajnos nem tudjuk visszatéríteni a jegy árát kupon formájában sem. Köszönjük a megértéseteket!

UTALÁSOS fizetés esetén: Emailen küldd el nekünk a számlázási címedet és, hogy melyik időpontra szeretnél jegyet szeretnél venni (ha van kuponkódot akkor azt is írd bele). Válaszolunk amint tudunk, de sajnos, ha közben online elfogynak a jegyek akkor kérjük megértéseteket.💜

Tickets

 • Délelőtti csoport 10:30-13:00

  HUF 22,500.00
  Sale ended
 • Délutáni csoport 14:30-17:00

  HUF 22,500.00
  Sale ended

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page