top of page

Tue, 16 Jul

|

Margaret Island

A Telihold Varázsa ~ Nyári karkötőkészítés

Kellemes hangulatban készítsetek velünk egy nyári karkötőt természetes, fenntartható anyagokból!

Registration is Closed
See other events
A Telihold Varázsa ~ Nyári karkötőkészítés
A Telihold Varázsa ~ Nyári karkötőkészítés

Time & Location

16 Jul 2019, 18:00

Margaret Island, Budapest, Margaret Island, 1138 Hungary

About the event

Full Moon Magic ~ Summer bracelets workshop

ENGLISH below.

Ismét szeretnénk egy kicsit lelassítani és átadni magunkat az alkotás örömének. Ezen a kreatív összejövetelen igazi nyári nyugis, beszélgetős, piknikezős Margitszigetes esténk lesz, ahol hangolódhatunk együtt az idei vízparti kalandjaira. A workshopon környezetbarát anyagokkal fogunk dolgozni. 

Gyertek el és kellemes hangulatban készítsetek velünk egy nyári karkötőt természetes, fenntartható anyagokból. Többek között hozunk natúr és színes kenderzsinegeket, fém hullám díszt és ásványi gyöngyöket. Kísérjen el titeket az idei nyaralásaitokon, vagy lepjetek meg valakit egy kézzel készített környezetbarát ajándékkal. 

Nem véletlen, hogy ezen az estén ✨TELIHOLD✨ lesz, ami még varázslatosabbá és különlegesebbé fogja tenni a programunkat. Akit érdekel, szívesen beszélünk arról, hogy hogyan lehet a hold ciklusaival, vagyis a vonzás és elengedés energiáival együtt dolgozni és előnyünkre fordítani. 

A részvétel erre a jótékonysági workshopunkra egy karkötő készítésére ✨INGYENES✨, de mi bátorítanánk arra, hogy csatlakozzatok hozzánk és fogadjunk örökbe közösen egy FARKAST a WWF-en keresztül! Segítsük szeretett kutyáink vad őseinek visszatérni a természetes otthonaikba és biztonságos környezetükbe. Erre gyűjtünk adományokat a helyszínen, alul olvashattok erről bővebben. 

——

>>> FOGADJUNK ÖRÖKBE EGY FARKAST! <<<

A WWF Magyarország több mint tíz éve foglalkozik a hazánkba lassan visszatérő szürke farkasok és élőhelyeik megóvásával. Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósággal azon fáradozunk, hogy ez a páratlan – és itthon őshonos – faj végre visszatérjen erdeinkbe. A kutyák vad őseinek száma viszont az intenzív vadászat miatt megfogyatkozott, élőhelyük pedig feldarabolódott és összezsugorodott. Hazánkban alig néhány farkas él, és amíg nem lesznek nagy, összefüggő és háborítatlan erdőterületek, a Kárpátok ragadozói nem lelhetnek újra otthonra Magyarországon.

Támogatásoddal a WWF-et segíted abban, hogy:

-biztosítani tudják a farkasok számára nélkülözhetetlen nagy kiterjedésű, háborítatlan erdőterületeket;

-megvizsgálják, melyek azok a területek, ahol az orvvadászat különösen fenyegeti a farkast;

-felmérjék, mely régiókban okoz problémát a farkasok jelenléte

——

Helyszín: Margitsziget (még pontosítunk!)

Időpont: 18:00 órától jöhettek, de legalább 19:30-ig érkezzetek meg.

Jelentkezzetek weboldalunkon! 

*Az anyagmennyiségünk limitált! Kérjük mindenképpen jelezzétek a részvételi szándékotokat, hogy tudjunk veletek számolni!!*

Hozhattok magatokkal bármilyen nasit és itókát, de kérjük gondoljatok a környezetvédelemre. Zenészek, hozzátok hangszereiteket egy kis jammelésre!

Brigi & Zsuzsi 

****

EN

Once again we’d like to slow down and get in touch with our creative energies. This get together will have a real summer feeling, with a relaxing picnic-style evening on Margit Island, where we can get in the mood for upcoming holidays and water adventures. We will be working with eco-friendly materials. 

Come along and let’s make these summer bracelets together from natural and sustainable materials. We will bring neutral and colourful hemp cord, metal wave charms, natural gemstone beads, and so on. Let this bracelet go with you on your summer adventures, or surprise a friend with it!

It is no coincidence that we choose the date to be under the ✨FULL MOON✨. If you would like to know more about how to follow the moon cycles, and use it’s energies to your advantage, let us know!

Participation for this charity workshop and the making of one bracelet is ✨FREE✨, but we encourage you to join us and donate to our initiation to adopt a wolf with WWF! Let’s help the wild ancestors of our beloved dogs return to their natural homes.

We will be taking donations for the cause at the event, more info about the wolves below. 

——

>>> LET’S ADOPT A WOLF! <<<

WWF Hungary has been working with rehabilitating grey wolves in the country for  over 10 years. The National Park of Aggtelek’s goal is to have this indigenous specie return safely to our woods. The number of grey wolves have decreased greatly due to hunting, with only a few remaining, and their homes are becoming smaller and smaller. 

Support WWF in order to help them:

secure an undisturbed large forest area to live in

investigate, which areas are threatened by poaching

examine, which regions would be negatively impacted by wolf presence and come up with a solution   

                                  

——

Location: Margit Island, Budapest (exact place tbc)

Time: You can come from 6 pm but please arrive before 7:30 pm. 

Register on our website!

*Please let us know if you are planning to come as we have limited supplies!!*

You can bring any snacks and drinks along, but please consider the environment! Musicians, bring along your instruments for some jammin!

Brigi & Zsuzsi 

Share this event

bottom of page