top of page

Sat, 14 Sept

|

Aum Jóga Blaha

A Telihold Varázsa ~ Mantra Meditáció

Szeretettel hívunk titeket egy újabb workshopunkra, amiben a telihold energiája és mantrák segítségével fogunk meditálni.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
A Telihold Varázsa ~ Mantra Meditáció
A Telihold Varázsa ~ Mantra Meditáció

Time & Location

14 Sept 2019, 18:00 – 20:00

Aum Jóga Blaha, Budapest, Stáhly u. 13, 1085 Hungary

About the event

A Telihold Varázsa: Mantra Meditáció

Szeretettel hívunk titeket egy újabb workshopunkra, amiben a telihold energiája segítségével a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni.

Egy teliholdas meditációval fogunk kezdeni, az elengedésért. Ez azért fontos, mert csakis úgy adhatunk teret az álmaink és vágyaink beteljesülésének, ha megtisztítjuk a szívünket és elménket a felesleges terhektől. A telihold a halak jegyében fog aznap belépni, ezért segítségünkre vesszük majd a víz elem energiáit is.

Ezután kedves barátunk, Elekes-Csupics Mili jógaoktató fog egy rövid yin jógás bevezetés után, egy varázslatos mantra órát tartani, ami alatt szívből zengethetjük a gyógyító dallamos sorokat.

*Jógás előképzettség egyáltalán nem szükséges, bárki jelentkezését várjuk szeretettel, szinttől függetlenül!*

~ Miliről ~

Mili a jógát egy csodálatos eszköznek tartja, amely segítséget nyújt az élet minden területén egyre inkább kiteljesedni. Oktatói pályáját gyermekjóga oktatással kezdte, jelenleg yin és kismama órákat tart. Minden jóga stílusban megtalálja magát, de a szíve jelenleg leginkább a kundalinire és yinre dobban. Óráin a lélek legalább akkora szerepet kap, mint a test. Hiszen a kettő egymás segítségével sokkal mélyebben megismerhető.

~ A mantrákról és jógáról ~

Az órát a néhány ehhez az alkalomhoz kiválasztott ászanával (testhelyzettel) fogjuk kezdeni, ami bemelegíti a testünket a mantra gyakorlatokhoz. Megmozgatjuk, felszínre hozzuk a szunnyadó erőket, illetve mindazt, ami feszít bennünket. Hogy azután már ebbe a tiszta belső térbe érkezhessenek az erőteljes mantrák.

A mantrák a hindu és a buddhista vallásgyakorlat tudatos tisztító, gyógyító, a képzeteket megtisztító erejű mágikus szavai, mondatai, gondolatai. A mantrák világa visszanyúlik az ősidőkbe, Mili erről is mesél majd bővebben nektek.

Az óra felépítése lehetővé teszi, hogy minden szintű gyakorló, akár a jógával és mantrázással először most találkozó résztvevő számára is megfelelő legyen.

~ A holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is.

Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. Sőt mi több, akik ismerik közületek Masaru Emoto tanulmányait is, tudjátok, hogy a víz programozható. Szóval nem lenne fantasztikus használni ezt a csodálatos természeti jelenséget és ezzel segíteni magunkon tudatosabb életet élni?

Az újhold jógás workshopainkon beszéltünk arról, hogy az Újhold legfőbb lehetősége a teremtésben, vagyis az új tervek beindításában van. Ilyenkor tudjuk legjobban alkalmazni a vonzás törvényét, a vágyaink beteljesüléséért. Viszont amit még nem említettünk, hogy ahhoz, hogy a legjobban tudjunk teret adni ennek a vonzásnak, a hold többi fázisát is érdemes ismerni és javunkra használni.

A Hold ciklus utolsó szakasza a Telihold, az elengedés ideje. A hold energiája ilyenkor támogat abban, hogy elengedj minden olyat ami már nem szolgál téged az életedben, vagyis amik hátráltatnak abban, hogy bevonzd az új dolgokat.

~ Workshopról ~

A workshop ára 3.500 Ft/fő (páros jegy 6.000 ft) ami két órás foglalkozást tartalmaz, többek között:

Jelentkezést követően küldünk egy összefoglalást a telihold energiáról

Teliholdas reflektálás és meditálás

90 perc jóga és mantra óra oktatóval

Különleges meglepetések

Helyszín: AUM Jógaközpont Blaha, Budapest, Stáhly u. 13, 1085

Időpont: 2019. szeptember 14. 18:00-20:00

Jelentkezés: Weboldalunkon, emailen vagy Facebook üzenetben

A további tudnivalókat email-ben fogjuk küldeni.

A workshopot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, a terem férőhelye limitált.

Szeretettel várunk! :)

Brigi & Zsuzsi

Share this event

bottom of page