top of page

Tue, 19 Feb

|

Hėtholdház

A Telihold Varázsa ~ Lélektánc az Elengedés Jegyében

Egy befelé fordulós, lélekmelengető mozgásmeditációra invitálunk Titeket.

Registration is Closed
See other events
A Telihold Varázsa ~ Lélektánc az Elengedés Jegyében
A Telihold Varázsa ~ Lélektánc az Elengedés Jegyében

Time & Location

19 Feb 2019, 19:30 – 21:00

Hėtholdház, Budapest, Lövőház u. 24, 1024 Hungary

About the event

Szeretettel hívunk titeket egy újabb workshopunkra amiben a telihold energiája segítségével a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni.

Egy befelé fordulós, lélekmelengető mozgásmeditációra invitálunk Titeket.

Egy egyszerű teliholdas rituáléval fogunk kezdeni, az elengedésért és megbocsátásért. Ez azért fontos, mert csakis úgy adhatunk teret az álmaink és vágyaink beteljesüléséért, ha megtisztítjuk a szívünket és elménket a felesleges terhektől.

Ezután Zsuzsi fog egy elmélyülős, terápiás lélektánc órát tartani Nektek. **Fontos, hogy ez nem egy klasszikus értelemben vett táncóra lesz, táncos előképzettség nem szükséges, bárki jelentkezését várjuk szeretettel, szinttől függetlenül!**

~ A táncolásról ~

Zsuzsi 6 éves kora óta táncol és életében mindig kiemelkedő szerepet töltött be a zene és a tánc. Nem egy klasszikus ballerina pályafutást tudhat maga mögött, mert kíváncsisága és érdeklődése a különböző stílusú táncok iránt mindig vitte tovább és ezáltal rengeteg féle táncot sajátított el az évek során (néptánc, társastáncok (latin és standard egyaránt), street dance, kortárs, salsa, bachata, afro, waacking, lindy hop). A tánc lelkünk olyan rejtett üzeneteihez tud minket eljuttatni, ami sokszor elérhetetlen vagy nagyon nehezen megközelíthető. Olyan gátakat old fel és olyan tisztán tud megnyilvánulni a lélek a mozdulatokon keresztül, hogy ezt a csodát szeretnénk Veletek is megosztani és együtt megtapasztalni.

~ A holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is.

Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. Sőt mi több, akik ismerik közületek Masaru Emoto tanulmányait is, tudjátok, hogy a víz programozható. Szóval nem lenne fantasztikus használni ezt a csodálatos természeti jelenséget és ezzel segíteni magunkon tudatosabb életet élni?

Előző workshop-unkon beszéltünk arról, hogy az Újhold legfőbb lehetősége a teremtésben, vagyis az új tervek beindításában van. Ilyenkor tudjuk legjobban alkalmazni a vonzás törvényét, a vágyaink beteljesüléséért. Viszont amit még nem említettünk, hogy ahhoz, hogy a legjobban tudjunk teret adni ennek a vonzásnak, a hold többi fázisát is érdemes ismerni és javunkra használni.

A Hold ciklus utolsó szakasza a Telihold, az elengedés ideje. A hold energiája ilyenkor támogat abban, hogy elengedj minden olyat ami már nem szolgál téged az életedben, vagyis amik hátráltatnak abban, hogy bevonzd az új dolgokat. Erről bővebben mesélünk a workshop-on!

~ Workshopról ~

A workshop ára 3.000 Ft/fő ami másfél órás foglalkozást tartalmaz, többek között:

- Jelentkezést követően küldünk email-en egy összefoglalást a telihold energiáról (Szűz telihold és Tízmilliószoros nap lesz!)

- Teliholdas reflektálás és meditálás

- Lélektánc óra

- 2019-es holdnaptár @PaperchainG, Ökotudatos Papír & Design jóvoltából

Jelentkezés: Email-en thecityfairies@gmail.com

A további tudnivalókat email-ben fogjuk küldeni.

A workshopot minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, a terem férőhelye limitált.

Szeretettel várunk! :)

Brigi & Zsuzsi

————

Message us if you are an English speaker interested in participating in our Lunar Dance Workshop!

Share this event

bottom of page