top of page

Sat, 03 Feb

|

Zoom Online

'A csillagok hangja'

Megtartó tér, a tél közepén.

'A csillagok hangja'
'A csillagok hangja'

Time & Location

03 Feb 2024, 10:00 – 12:30

Zoom Online

About the event

A ‘Csillagok hangja’ című online workshopunkon szeretnénk egy olyan megtartó teret biztosítani a tél ezen szakaszában, hogy mire elérkezik a tavasz, a legtisztább, legerősebb énünk törje át a jeges földet.

A tél, a víz, a csillagos égbolt és a kék szín hordozza azokat a végtelenségbe nyúló minőségeket, amiket sokan átélünk az év eleji ridegebb hónapokban.

A két és fél órás workshopon gyengéden átmozgatjuk testünket, felébresztjük a szunnyadó kreatív energiáinkat, elbűvölő hangokban fürdőzünk Veres Ida (Wisdom of Sounds) vezénylésével, és meghallgatjuk a csillagok üzeneteit, Verebes Judit asztrológustól. Együtt hangolódunk Imbolc évkör ünnepére.

Varázslatos öngondoskodás gyakorlatok segítségével kapcsolódunk a bennünk rejlő víz áramlásával, a legérzékibb őselem erejével, amely szorosan kapcsolódik a tél évszakával. A workshop gyakorlatai elsősorban a belső énünkkel való törődésre, a természet ritmusának és ciklusának megélésére és lelkünk ápolására lettek megalkotva.

Tartsatok velünk, és kövessétek ezt a különleges workshopot otthonotok kényelméből élőben, vagy nézzétek vissza utólag felvételről (Balsay Dorina videógráfus fogja nekünk elkészíteni a minőségi felvételt, amit egy héten belül, azaz a feb 10-11-i hétvégén tudunk kiküldeni nektek).

A Zoom csatlakozási linket a jegyvásárlást követően kapjátok meg egy automatizált emailben. Kérjük a linket NE osszátok meg másokkal mert limitált számban férünk be az online felületre, és az eladott jegyek számával tudunk számolni.

Az esemény kezdetén legyen nálatok egy meleg ital, ceruza, papír, notesz, vagy napló és víz (pohárban vagy kulacsban). A workshopot megelőző napokban erre még emlékeztetünk benneteket és küldünk egy útmutatót is, hogy hogyan készítsétek elő a teret.

A workshophoz tartozó limitált számban előkészített rituálé dobozt itt tudjátok megvásárolni.

Jegyvásárlás utalással: Utalásos fizetésért vegyétek fel velünk a kapcsolatot emailben a számlázási címetek elküldésével.

Share this event

bottom of page